Proeftas Krohn

  • Proeftas Krohn
Rich Tawny Port
Door de lange rijping een bruinrode kleur. Zacht en rond van karakter met in smaak en geur rozijnen.
Korte omschrijving:
Lekker in combinatie met romige kazen zoals Brie en Camembert, maar ook met studentenhaver, diverse noten en chocolade desserts.

Porto Lágrima 'full, rich & balanced'
Krachtige, rijke geur en smaak met iets van de jarenlange rijping, maar ook iets van gedroogd fruit en bloemen. In de smaak aangevuld met een rijpe en zoete balans.
Een volle, zoete dessertport, fris en 'vettig'

Ruby port
Deze Ruby Port is een jonge meng (blended) port die men langzaam laat verouderen.Deze nogal volle robijnrood (Ruby) gekleurde port heeft een frisse, jeugdige en fruitige smaak, is relatief zoet en heeft minder tannine dan andere port en wordt daarom ondanks de robijnrode kleur toch als een lichte port beschouwd.
Een klassiek aperitief.

'aged 10 years tawny port matured in casks'
In de neus is de rijping aanwezig maar ook het gerijpte fruit, caramel en rozijntjes. De smaak is zacht en zoet met gedroogd fruit, specerijen en iets van noten. Een warmbloedige, rijke, zoete en toch ook pittige port. Kostelijk in combinatie met een hartig kaasplateau.

Colheita port 2005
Colheita port heeft een amberbruine, volle kleur en naar gelang de leeftijd toeneemt zal de kleurintensiteit afnemen. In de geur gerijpt fruit, karamel, mokka en rozijnen. De smaak is een explosie van pruimen, noten, kruiden en vanille. Mooi zoet, lang en vol van smaak. Ook hier zal, naar gelang de leeftijd toeneemt, de complexiteit in geur en smaak toenemen en het fruit zal plaats maken voor rijpingstonen.

Colheita port 2005
Deze witte porto weerspiegelt volledig het karakter van Douro-wijnen, elegant en fris met aroma’s van exotisch fruit gevolgd door een zachte fruitige afdronk. De porto lagerde 2 jaar op eik.

-----

prijs per tas

€ 74,95

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken. Meer informatie over cookies leest u hier